Egy ősi hidelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Az asztrológia arra hivatott, hogy próbálja megfejteni, milyen üzenetet hordozhatnak számunkra az égi együttállások, ugyanakkor nem okozója, csak mutatója a várható eseményeknek. Kövessük együtt nap, mint nap, mit üzennek nekünk a csillagok!


Napi horoszkóp - Vízöntő

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Tegnapi horoszkópMai horoszkópHolnapi horoszkóp

hirdetés

Melléklet a Vízöntő napi horoszkópjához

Avagy a vízöntő a hétköznapokban

A vízöntő csillagjegy napi horoszkópjából sok mindent megtudhatunk arra vonatkozóan, vajon hogyan is telnek a napjai a csillagok jóslata szerint.

Az asztrológia segítségével jobban megismerhetjük, milyen kihívások, örömök, vagy éppen meglepetések várják a vízöntőt, illetve milyen hatást gyakorolnak az egyes bolygók a mindennapjaira.

S, hogy mit is érdemes még tudni a vízöntőről és mik is befolyásolják a napjait? Íme!

A vízöntő alapvetően is markáns személyiségjegyeire jelentős befolyással van az, hogy eleme a levegő. Ezen elem miatt személyisége egy kissé a földtől elrugaszkodott, mondhatni, igazi csodabogár. Természete kreatív és kifejezetten élvezi, hogy másképpen látja a világot, mint mindenki más rajta kívül. Mindez azonban előre vetíti azt is, hogy a hétköznapokban csak akkor képes boldog és kiegyensúlyozott életet élni, ha azt, amivel foglalkozhat, szabadon teheti és ha a munkája minden monotonitást nélkülöz.

Bolygója az Uránusz, ami leginkább gyakori hangulatingadozásokban mutatkozik meg, de ugyanakkor éppen ennek a planétának köszönheti azt is, hogy nagyon jó megérzései vannak, ami sokat segít neki az emberekkel való mindennapi kapcsolattartásban. Ez nagyon fontos képessége tehát, hiszen, különc mivoltát sajnos nem mindenki nézi jó szemmel, ami napról, napra apró súrlódásokhoz vezethet, s ezeket kezelnie szükséges a nyugalma megőrzése érdekében, de szerencsére ez jobbára sikerül is neki.

A vízöntő kifejezetten elemző típusú csillagjegy, már-már néha egy kicsit túl is bonyolít mindent, de, ha olyanok veszik körül, akik képesek rá hatni, s gyakorlatiasabb mederbe terelni gondolatait, valamint támogatják abban, hogy merjen lépni, akkor mind a magánéletben, mind pedig szakmailag is valóságos csodákra lehet képes.

Végezetül fontos tudni, hogy a vízöntő mindig arra törekszik, hogy maradandót alkosson, s mindezt ráadásul egészen sajátos módon is teszi, így, aki napi kapcsolatba kerül egy vízöntővel, az bizony jobb, ha nem lepődik meg semmin, s ez nem feltétlenül rossz értelemben értendő! Ha tiszteletben tartjuk e jegy szülöttének szabadságát, akkor nagyon jól ki lehet jönni vele egy életen át.