Egy ősi hidelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Az asztrológia arra hivatott, hogy próbálja megfejteni, milyen üzenetet hordozhatnak számunkra az égi együttállások, ugyanakkor nem okozója, csak mutatója a várható eseményeknek. Kövessük együtt nap, mint nap, mit üzennek nekünk a csillagok!

hirdetés

Napi horoszkóp - Bak

hirdetés

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Tegnapi horoszkópMai horoszkópHolnapi horoszkóp

hirdetés


hirdetés
hirdetés
hirdetés
december 22. - január 19. - Bak január 20. - február 18. - Vízöntő február 19. - március 20. - Halak március 21. - április 19. - Kos április 20. - május 20. - Bika május 21. - június 21. - Ikrek június 22. - július 22. - Rák július 23. - augusztus 22. - Oroszlán augusztus 23. - szeptember 22. - Szűz szeptember 23. - október 22. - Mérleg október 23. - november 21. - Skorpió november 22. - december 21. - Nyilas

hirdetés


Melléklet a Bak napi horoszkópjához

Avagy a bak a hétköznapokban

A bak csillagjegy napi horoszkópjából sok mindent megtudhatunk arra vonatkozóan, vajon hogyan is telnek a napjai e jegy szülötteinek, legalábbis a csillagok szerint.

Az asztrológia segítségével jobban megismerhetjük, milyen kihívások, örömök, vagy éppen meglepetések várják a bakot, illetve milyen hatást gyakorolnak az egyes bolygók a hétköznapjaira.

S, hogy mit is érdemes még tudni a bakról és mik is befolyásolják a napjait? Íme!

A bak eleme a föld, így ennek az elemnek a befolyása alapvető az életére. Ennek következtében a bak mindennapjaiban keresi a biztonságot és a kiszámíthatóságra törekszik. Gondolkodása reális, már-már néha egy kicsit túlságosan is. Érzékeny természet, aki hajlamos könnyen megsértődni, ugyanakkor, nem haragtartó típus. Makacssága, ha jól irányítja, kitartáshoz vezet, ami rendkívül eredményessé teheti, amit nem mindennapi szorgalma is elősegít.

Bolygója a Szaturnusz, ami miatt napról, napra meghatározóak számára az anyagiak, ez gyakran befolyásolja aktuális napi döntései meghozatalában, vagyis gyakran áll azok hátterében, ugyanakkor, az emberi kapcsolatok mégis fontosabbak a számára a pénznél, ám, félve, hogy könnyen sebezhetővé válik, ezt már kevésbé szereti nagy dobra verni.

A bak számára, az asztrológusok szerint, mindennél előbbre való a függetlenség. Nem szereti, ha mások befolyásolni akarják, ugyanakkor, jó tulajdonsága, hogy ő maga sem törekszik erre, aki tehát egy bak társaságában tölti hétköznapjait és tiszteletben tartja ezt az igényét, igazán kellemes és szórakoztató társaságra találhat benne, amihez e jegy kiváló humorérzéke is nagyban hozzájárul.

Az egyetlen hátránya a baknak, hogy néha nagyon pesszimista tud lenni, ám szerencsére, amennyire gyorsan padlóra tud kerülni, legalábbis érzelmileg, annyira erőteljesen is képes magát újra regenerálni és aztán, annál inkább, még nagyobb vehemenciával képviselni következetesen az érdekeit, s előremenni a céljai felé.