Egy ősi hidelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Az asztrológia arra hivatott, hogy próbálja megfejteni, milyen üzenetet hordozhatnak számunkra az égi együttállások, ugyanakkor nem okozója, csak mutatója a várható eseményeknek. Kövessük együtt nap, mint nap, mit üzennek nekünk a csillagok!


Napi horoszkóp - Bak

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Tegnapi horoszkópMai horoszkópHolnapi horoszkóp

hirdetés

Melléklet a Bak napi horoszkópjához

Avagy a bak a hétköznapokban

A bak csillagjegy napi horoszkópjából sok mindent megtudhatunk arra vonatkozóan, vajon hogyan is telnek a napjai e jegy szülötteinek, legalábbis a csillagok szerint.

Az asztrológia segítségével jobban megismerhetjük, milyen kihívások, örömök, vagy éppen meglepetések várják a bakot, illetve milyen hatást gyakorolnak az egyes bolygók a hétköznapjaira.

S, hogy mit is érdemes még tudni a bakról és mik is befolyásolják a napjait? Íme!

A bak eleme a föld, így ennek az elemnek a befolyása alapvető az életére. Ennek következtében a bak mindennapjaiban keresi a biztonságot és a kiszámíthatóságra törekszik. Gondolkodása reális, már-már néha egy kicsit túlságosan is. Érzékeny természet, aki hajlamos könnyen megsértődni, ugyanakkor, nem haragtartó típus. Makacssága, ha jól irányítja, kitartáshoz vezet, ami rendkívül eredményessé teheti, amit nem mindennapi szorgalma is elősegít.

Bolygója a Szaturnusz, ami miatt napról, napra meghatározóak számára az anyagiak, ez gyakran befolyásolja aktuális napi döntései meghozatalában, vagyis gyakran áll azok hátterében, ugyanakkor, az emberi kapcsolatok mégis fontosabbak a számára a pénznél, ám, félve, hogy könnyen sebezhetővé válik, ezt már kevésbé szereti nagy dobra verni.

A bak számára, az asztrológusok szerint, mindennél előbbre való a függetlenség. Nem szereti, ha mások befolyásolni akarják, ugyanakkor, jó tulajdonsága, hogy ő maga sem törekszik erre, aki tehát egy bak társaságában tölti hétköznapjait és tiszteletben tartja ezt az igényét, igazán kellemes és szórakoztató társaságra találhat benne, amihez e jegy kiváló humorérzéke is nagyban hozzájárul.

Az egyetlen hátránya a baknak, hogy néha nagyon pesszimista tud lenni, ám szerencsére, amennyire gyorsan padlóra tud kerülni, legalábbis érzelmileg, annyira erőteljesen is képes magát újra regenerálni és aztán, annál inkább, még nagyobb vehemenciával képviselni következetesen az érdekeit, s előremenni a céljai felé.